Politika i romantika... spojivo?

02.09.2014.

Osupnuta sam bahatošću političara koji se zapošljavaju bez znanja, pa čak i škole (čitaj: diplome), koji su pak bili tako bahati da si nisu platili školu, već su diplome falsificirali.

Tako je gospođa šefica Elektre (ne piše koje je škole završila) dobila (konačno) otkaz jer na vrijeme nije sakcionirala svojeg podređenog direktora jedne lokalne distribucije električne energije koji je pak, bez fakultetskog znanja, ali sa lažiranom diplomom šefovao. Istovremeno je uposlila dio svoje uže i šire familije i svojte, pa si vi mislite...

A ona je tek vrh sante leda.

I kad se direktno u glavnom dnevniku prozove ravnatelj jedne od bezbrojnih agencija koji je sam sebi namjestio drugi posao (očito mu se tresla fotelja, a to je i sama resorna ministrica potvrdila), pa je sam sebe uposlio na kakti "slabijem" poslu, a onda i dotična ministrica javno izjavljuje da to ne smatra sukobom interesa, onda si mislim tko je tu lud?...

U normalnom bi svijetu letjele glave dotičnih ministara, a bome i cijele garniture višeg managementa dotičnih javnih preduzeća već na samu posmisao da se dešava nešto nelegalno, a kod nas je totalno normalno.

Jer što bi svi ostali u Saboru da su prisilili jedna seosku županicu da konačno samu sebe smjeni (ipak je shvatila da će biti doživotno ili i slijedećih nekoliko blagdana u pritvoru). A to što je totalno neukusno, neprofesionalno i politički nekoretno da se jedna od najvećih županija vodi mjesecima iz pritvora. Ili se uopće ne vodi. Jer dotična nije imenovala v.d. nosioca dužnosti župana. A ona nekolicina dožupana uključujući i onih famoznih 15-ak savjetnika veselo trljalo ruke pune para jer su još manje morali radili. A radili nisu skoro pa ništa.

I još jedna dnevna gnusna izjava - uspoređivanje dokazanog podmićivanja (jer što je zapis na mobitelu ako ne javna i direktna izjava) i dotične kazne zatvora sa pravomoćno oslobođenim dokazanim ratnim herojem? Halo??

Jebemti politiku.

Da se vratimo romantici - zanima me da li se Niko odrekao dijela plaće da bi bio u Londonu sa svojom ljubavi života (doduše, to je govorio i svojoj prvoj supruzi, no nećemo sad cjepidlačiti) ili je samo pobjegao iz ukrajinskog lonca (da ne spominjemo Bosance).

Zanima me što ste vi najluđeg napravili za neku svoju ljubav?? Ajde, guknite!

<< Arhiva >>